fbpx

Kontakt

Meditativ Handpan sommerkoncert & Boldmassage af bindevævet

Meditativ Handpan sommerkoncert & Boldmassage af bindevævet

Forkæl din krop og dine sanser med meditative toner fra handpan, rolig yoga og boldmassage for bindevævet.

Nyd et par timer sammen med os under træernes skygge eller i aften solen ☀️ 

Cille fra Ascend Studio i Køge og jeg byder endnu engang velkommen til en sanselig stund med selvforkælelse. Vi lover at du svæver herfra ud i sommeraftenen med et blødere krop og et lysere sind ❤️

Du får den totale fuldkropsforkælelse denne aften. Du lærer at massere din krop med special designede Yogabolde – RAD Recovery rounds som du til med kan købe denne aften. Som prikken over i´et, vil eventet slutte af med den blideste dybe live soundbathing sommerkoncert med det magiske instrument Handpan 🌟

Trænger du til at forkæle dig selv?
Kom med og oplev: De helt unikke yoga bolde Rad Recovery Rounds særligt udviklet til massage af bindevævet. Alle kan deltage og du bliver guidet grundigt gennem øvelserne. Vi starter roligt med en simpel åndedrætsøvelse. Det dybe rolige åndedræt aktiverer samtidig vores parasympatiske nervesystem, der modvirker stress og er med til at optimere kroppens funktioner.

Disse helt særlige øvelser kan hjælpe dig med:

  • Forebyggelse af skader
  • Dybdegående massage af bindevæv og muskler
  • Mere bevægelighed i hele kroppen
  • Afstresning af krop og sind
  • Færre smerter

Mellem boldøvelserne bevæger vi kroppen i små rolige yogaflows/bevægelser for at optimere effekten og øge kroppens bevægelighed. Du hører om vigtigheden af et sundt bindevæv og den nyeste forskning.

Koncert med den magiske Handpan 
Vi slutter af med en lang dybdeafspænding hvor jeg spiller for dig på mit unikke Handpan instrument. De dybe beroligende toner, samt resonans og vibrationer afstresser kroppen på det dybeste celle plan.

Vi glæder os til at møde dig Kh Cille & Lotte

PS. Tætsiddende bluse og bukser en fordel, da boldene kan “sidde fast” i løst tøj. Medbring gerne en trøje, strømper, og et tæppe til afspændingen/koncerten. 

Hvornår?

Hvor?

Bestilling 👇