fbpx

Kontakt

Stå stærkt i moderskabet – Inspirationsdag for gravide 24 Sep. 2023

Stå stærkt i moderskabet – Inspirationsdag for gravide 24 Sep. 2023

Velkommen til en hjertelig og oplysende inspirations dag til dig, der er gravid, og på vej til at blive mor. Alle trimestre er velkomne 🌸

Uanset om det er din første graviditet eller du er erfaren ud i livets fornemme opgave at være mor, Så er denne dag designet til DIG og dit barn 💕

Der kan være mange tanker forbundet med graviditeten, amningen, fødslen og det at blive mor. 

Anne vil denne dag give dig et indblik i hvordan Human Design kan forberede dig på bedste vis til moderskabet. 

Lilu vil forbinde dig til dit ufødte barn gennem lydhealende handpan musik, og lære dig gennem visualisering, at skabe en kærlig forbindelse til dit barn i maven. 

🥑Vi forkæler dig lidt ekstra denne dag, med en forfriskende sund grøn juice og lidt snacks

💡 Eventet er i København – Lokation oplyses snarest 

OM Anne
Jeg er Anne Katballe, Mor-Mentor & Human Design Coach, og har virksomheden HappyMom.dk, hvor jeg hjælper kvinder med at stå stærkt i sig selv, så de ikke bliver væltet af moderskabet og af ydre og indre forventninger.
Som Mor og bonusmor til 4 børn mellem 1-11 år, har jeg oplevet moderskabet på både godt og ondt. Med 3 drømmefødsler i rygsækken, ved jeg hvor vigtigt det er, at vi mødre er i stand til at mærke os selv, og at vi tør lytte til vores indre guidance, fremfor at bukke under for ydre autoritet.
Moderskabet er den største personlige udviklingsrejse du nogensinde kan komme på. Det er en rejse, der sikkert vil trigger dine ubalancer og vække dine gamle reaktionsmønstre, men som også vil løfte dig og modne dig som kvinde. Ud fra dit personlige Human Design chart styrker jeg dig med øget bevidsthed og indre styrke, så du på bedste vis kan navigere på moderskabets smukke rejse.
Lær Anne & Human Design bedre at kende på Instagram ☜  

OM Lilu
Jeg er Lilu Barrett og noget af en blæksprutte. Hele mit liv har jeg delt min energi og viden med børn & voksne, for at støtte op om deres fysiske-og mentale sundhed. Mine uddannelser og erfaringer som pædagog, vejleder for børn & unge med særlige behov, yogalærer for børn/unge og voksne, har givet mig en bred forståelse af den menneskelige psyke. Jeg har specialiseret mig i at arbejde holistisk med krop og sind for at finde balancen i livet og i en travl hverdag.

I Lilu´s metode indgår: 

  • Yoga, dybdeafspænding & bevægelse
  • Lydhealing med Handpan & mantra sang
  • Visualisering & meditation 
  • MFR: Boldmassage af bindevævet 
  • Åndedrætsøvelser

Og vigtigst af alt: Et Positivt mindset og Positiv omtale af os selv og andre. Smil, glæde i hverdagen, kærlighed og masser af god energi ❤️
Lær Lilu bedre at kende på Instagram 

🍁 Piiist…NYT forløb på vej: Mor i Centrum Uge 43 – 46 

Hvornår?

Hvor?

Bestilling 👇