Glad krop med bolde – Selv massage af bindevævet

Søndag  ✨ D.06.06.2021 ✨ kl. 15.00 – 17.30

Jeg gæster igen Blå Himmel yoga med min skønne workshop 🙏

OBS: Tilmelding og betaling via dette link til: Blå Himmel yoga – tilmeld dig her! 👈👈👈

Vil du tilbringe 2,5 time sammen med mig? 

Lære skønne bold teknikker til at massere dit bindevæv og få en gladere krop med færre smerter? 

Så har du fundet det Helt rigtige sted ❤️

I workshoppen benytter jeg de helt unikke yoga bolde (Rad Recovery Rounds) særligt udviklet af Yoga Medicine til massage af bindevævet. 

I denne workshop arbejder vi med bindevævet med Myofascial Release-teknikker (MFR). Ved hjælp af bolde og blokke masserer vi stramme og ømme punkter og løsner, hydrerer og udglatter bindevævet. Vi bevæger kroppen i rolige styrkende flows og mærker effekten af MFR-øvelserne.

Workshoppen veksler mellem praktiske øvelser og teori, og du vil også få indblik i den nyeste forskning indenfor fascia, og om hvilken betydning bindevævet har for vores fysiske og psykiske velbefindende. Vi kigger også på din ROM = Range of motion, og hvordan MFR kan være en gavnlig teknik i forhold til at forbedre din yogapraksis eller anden bevægelsesform.

Efter MFR og flow grounder vi yderligere med restorative øvelser, der nærer det parasympatiske nervesystem. Vi giver efter for tyngdekraften for at forbinde med jorden og finde ind til den rolige stærke kerne. Til sidst en dejlig savasana/dybdeafspænding, der hjælper nervesystemet med at lagre de nye indtryk, kroppen har modtaget, samt sende dig roligt og trygt videre i din færden.

Workshoppen er for alle, uanset om du om du dyrker yoga eller ej. Den er også relevant for f. eks. yogalærere, fysioterapeuter og kropsbehandlere. Har du skader, arvæv, spændingshovedpine, ømhed i nakke, skuldre og ryg, kan MFR være ekstra interessant at udforske.

✨Workshoppen koster kun 350 kr og du har mulighed for at købe de lækre bolde med rabat både før og efter workshoppen