fbpx

Kontakt

Boldmassage – Velvære for bindevæv og muskler

Mere bevægelighed og færre smerter med de lækre bolde fra RAD.

Min opskrift til en sundere krop og et gladere sind

Boldmassageteknikken kaldes MFR der står for Myofascial Release. Myo betyder muskler på græsk, fascia er dit bindevæv og release – ja afspænding.

Teknikken består at 3 dele:

1. Åndedræt
2. Boldmassage
3. Bevægelse & Yoga

Ved at få løsnet op for spændinger i dit bindevæv, kan du øge dit fysiske og psykiske velvære.

Bindevævet findes i hele kroppen og har forskellige kvaliteter. Vores bindevæv binder kroppen sammen og sørger for, at der er forbindelse mellem muskler og knogler.
Bindevævet omslutter alle vores muskler og hvis det bliver stramt eller udtørret kan musklerne ikke bevæge sig optimalt og vi oplever begrænset bevægelse også kaldet ROM = Range of motion og ofte er det forbundet med smerter.

Boldene er lavet af lækker blød silikone uden parabener, BPA og andet snavs. Der er livstidsgaranti på og der er forskellig hårdhedsgrad afhængig af hvad de skal massere.

Når vi arbejder med bindevævsmassage hydrerer og smører vi hele bindevævssystemet, så du vil opleve en større bevægelighed og færre smerter.

Bindevævet er fyldt med sensoriske nerveender og derfor kan vi føle spændinger og smerte heri.

Spændte områder i bindevævet er der, hvor kroppen lagrer minder fra fysiske eller følelsesmæssige traumer. Dette kan boldmassagen løsne op for.

Der findes forskellige sæt med bolde. Se dem i shoppen. Klik på linket nedenfor.

 

ALLE har gavn af boldmassage. Den meget aktive sportsudøver og den mere stillesiddende kontorarbejder. For meget og for lidt aktivitet kan give smerter i kroppen

RAD – MASSAGEBOLDE

MFR workshops med bindevævsmassage