fbpx

OM Lotte Lilu & BarrettYoga

Siden 1995 har yoga været en del af mit liv, og jeg har dyrket mange former og stilarter inden for yoga siden. Min baggrund som pædagog, inklusionsvejleder og Globetrotter har givet mig mange gaver. En god faglig pædagogisk og psykologisk ballast, samt en personlig indsigt gennem mødet med fremmede mennesker og kulturer. Dette styrker mit virke som yogalærer og min evige rejse dybere ind i yogaens verden.

Jeg har undervist børn, unge, familier, voksne og seniorer i yoga siden 2012 og  Aerial yoga siden 2018. Yoga er en livsstil, hvor jeg altid ser mig som både lærer og elev. Jeg er i konstant bevægelse og uddanner mig løbende. Myofascial release, er blevet en vigtig del af min undervisning. Her benyttes bolde, for at arbejde med de dybere lag af bindevæv i kroppen. Når bindevævet hydreres, får musklerne de optimale bevægelsesmuligheder og man oplever større bevægelsesfrihed i kroppen og færre smerter.

Jeg er optaget af at undervise yoga intuitivt og efter kroppens anatomi og princippet: Alle kroppe bevæger sig forskelligt og har sit eget udtryk.

LETHED

SMIL

HUMOR

Foruden fordybelse, har min undervisning altid elementer af humor, da glæde, lethed og smil er kroppens bedste medicin.

Lyd

I min undervisning afsætter jeg altid god tid til afspænding, også kaldet Shavasana. I den dybe afspænding lagrer kroppen alle de informationer og sanse indtryk vi arbejder med gennem den mere fysiske del, asanas, og den dybe indre ro fremkommer. Gennem åndedrætsøvelser, meditation og lyd, nærer vi nervesystemet og træffer herefter bedre og roligere beslutninger i vores liv.

Da kroppen responderer på lydbølger og det parasympatiske nervesystem aktiveres, benytter jeg klange som: Hand pan, Syngeskåle, Klokker/Chimes og Kalimba/Sansula i min afspænding.

UDDANNELSER

timer Overbygning, Hatha, Meditation, Yoga Nidra og Yogafilosofi, Zuna Yoga v. Everett Newell & Katherine Girling

timer Vinyasa flow, MFR og restorativ yoga; Prana Yoga Shala v. Ann-Charlotte Monrad

timer Børneyogalæreruddannelse; Lille Yoga Hus v. Emmamaria Vincent

timer Teenyogauddannelse; Teen Yoga UK v. Charlotte Martinus

timer MFR = Myofascial release; Yoga Medicine v. Tiffany Chruikshank

timer Aerial Yoga; Camiyogair v. Camille Shakti

timer Aerial Yoga; Blå Himmel Yoga v. Sisse Siegumfeldt og Constanza del Rio

Mine elever siger

” Jeg har nogle fysiske begrænsninger, der gør jeg jeg ikke kan lave alle øvelser. Lotte er god til at finde alternative løsninger, så jeg altid får noget ud af min yogatime – det er jeg meget taknemmelig for. Lotte får mine varmeste anbefalinger.”

Martin 42 år

“Hos Lotte bliver jeg altid modtaget med et varmt smil. Hun er grundig og jeg værdsætter de små justeringer. Jeg er blevet rigtig glad for bindevævsmassage med bolde, det har gjort en stor forskel for mig, og jeg har fået mere bevægelighed og mindre smerter i min ryg.”

Carina 36 år