fbpx

Kontakt

Heste & Handpan Event på Tidselbjerg Lørdag d. 26 August 2023 kl. 9.00 – 11.30
Tilbud

499 kr.799 kr.

💰 EARLY BIRD RABAT på Voksen billetter. Køb din billet inden d. 15 Juni og spar 100 kr. (Prisen stiger til 599 kr d. 16 juni)

Har du planer om at tage hele familien med? Kontakt os for et tilbud. 

Tilbring 2,5 time i selskab med de skønneste fjordheste og oplev de beroligende og drømmende tone fra handpan

Vi garanterer dig en fredfyldt dag, der vil bringe ro og balance i dit nervesystem og et varmt smil i dit hjerte lang tid efter dit samvær med hestene i naturen.

 

Pædagogisk ridning Tidselbjerg og Lilu Barrett er stolte af at præsentere vores One of a Kind event: Heste & Handpan. For allerførste gang i danmarks historien! Vil du være trendsætter sammen med os?  Oplev de skønne fjordheste i frie rammer, i Tidselbjergs smukke natur. Få afbalanceret dit nervesystem i kontakt med hestens ro og nærvær, trygt guidet af Marie. Vær til stede i nuet og lyt til beroligende og healende toner fra Lilus handpan, i samspil med naturens egne lyde. Vi vil være omgivet af roligt græssende heste og mærke vores energier flyde sammen med musikken.  Vi er sammen med hestene, ude i naturen til hele dagen. Fjordhestene på Tidselbjerg fungerer som “terapidyr.” De er opmærksomme og hjertelige i deres kontakt med børn og voksne.  På dagen vil du opleve: 

  • Tillid til hesten
  • Samhørighed; Smelt sammen med hestens energi
  • Sanse: Hestens bløde mule og pels
  • Se dybden i deres brune øjne 
  • Slukke for tankerne
  • Vejrtrækning, sammen med hesten (lægge dine hænder på hesten)
  • Hesten VIL gerne være sammen med dig
  • Jordforbundethed – Være til stede i krop og sind 
  • Muligvis overskride dine grænser og lade hesten komme tæt på dig
  • Stressnedsættelse 

ALT i verden er Energi og Vibrationer Handpan musik understøtter samværet med hestene og afbalancerer dit nervesystem. Du vil opleve en dyb indre ro og balance, når din krop mærker de dybe rytmiske toner og vibrationer fra handpan.  Tillad dig selv at give slip på kontrollen og blot flyde med i øjeblikket.  Handpan minder om en olietønde i sin klang, den er blot mere kompleks og klangfuld. Læs mere her: Hvad er en handpan? Vi garanterer dig en fredfyldt dag, der vil bringe ro og balance i dit nervesystem og et varmt smil i dit hjerte lang tid efter eventet.  Alle kan deltage, ingen erfaring med heste nødvendig.  Vi glæder os til at berige dit liv, med vores passioner: Heste & Handpan Varme kærlige hilsener Marie og Lilu