fbpx

Kontakt

❤️Hjerte Kort – Tal med børn & unge om følelser
Tilbud

199 kr.

REST SALG ❤️ Få fingrene i de Aller sidste Unika Hjerte kort – der bliver ikke trykt flere. 

Tegninger og tekst af Lotte Lilu Barrett – Bæredygtighed: Kortene er produceret  i DK.

Kortene kan benyttes til ALLE børn og unge – Enten til samtale kort – til yoga & mindfulness – Eller hæng et udvalgt kort op på køleskabet eller på barnets værelse, så I kan tale om dagens udvalgte følelse.

Sådan kan du bruge Hjerte Kort

Se en inspirations video ⬅︎ så du kan komme igang med at bruge Hjertekkorten med det samme.

Hjerte Kort består af 40 forskellige kort. Hvert kort har et positivt udsagn om hjertes følelser. Hovedpersonen på kortene er en skøn lyserød elefant og dens søde ven Mus og deres venner. Elefanten er et symbol på styrke og at have et stort modigt hjerte.

Ved at tale med børn og unge om deres følelser kan vi hjælpe og støtte dem i at udvikle empati, næste- og selvkærlighed.  De positive fortællinger er vigtige for barnets selvopfattelse og identitetsdannelse.

Kortene er en dejlig og venlig måde at tale med børn og unge om følelser, der ellers kan være et svært emne at tage fat på. Der kan knyttes yoga- og mindfulness øvelser til alle kortene og dermed bliver følelserne forankret i kroppen. For nogle børn kan det være nemmere at udtrykke sig mere fysisk end verbalt.

Kortene kan benyttes hjemme i familien, i institutioner og på skoler som trivselsmateriale. Samt til børne/teenyoga og meditation. Der medfølger et introduktionskort i æsken, med ideer til benyttelse af kortene.

  • Produktstørrelse 10,5 x 10,5cm
  • Bæredygtighed: Kortene er produceret, fremstillet og trykt i Danmark.
  • Rabat: 10 % Ved køb af 5 stk. eller ved deltagelse på et kursus eller work shop
  • Hjerte Kort er udarbejdet af: Børneyogalærer, pædagog og inklusionsvejleder Lotte Barrett

Målgruppe: Familier, børn og unge 5-15 år, institutioner og skoler


ALLE
der elsker børn & unge og vil støtte dem i deres udvikling


Barrett Yoga
kan bookes for at komme til dig og undervise i brug af kortene, både privat og offentligt.

TRIVSEL FOR ALLE BØRN OG UNGE I DANMARK ❤️

UDTALELSER OM HJERTE KORT

“Jeg trækker et Hjerte kort hver dag og det hjælper mig når jeg er ked af det eller i dårligt humør. Da vi var på skiferie trak alle i familie et kort hver dag, og vi talte om den følelsen vi hver især havde fået, det var sjovt og dejligt.” Vigga 10 år

“Lotte underviste hos os i et år i vores SFO og benyttede yoga som klasserumsledelse på 1 – 7 klassetrin. Hun blev hurtigt til Yoga Lotte og blev mødt af begejstrede børn, hver gang hun kom på vores skole. Både børn og lærere blev rigtig glade for Lotte og for at bruge Hjerte Kortene. Det bragte mange spændende snakke om følelser med sig for både store og små. Vi benytter fortsat Hjerte Kortene og anbefaler varmt Lotte som underviser.” Jasmin, skoleleder – Østerbro Lilleskole