fbpx

Kontakt

RAD Recovery Rounds 2 stk. massagebolde

349 kr.

*Pris er incl. forsendelse

Yoga Medicine & RAD er gået sammen og har skabt disse fantatiske bolde kaldet Recovery Rounds til afspænding af bindevævet.

Boldene er lækre at røre ved, da de er lavet i øko venligt silikone og de sidder ikke fast i hår på ben og arme, har mændende på mine work shops sagt ????

 

 

RAD Recovery Rounds =  limousinen af yogabolde✨ Boldene har livstidsgaranti og de er lavet af miljøvenligt silikone samt fri for plastic, latex og BPA. Fragt: Vi benytter DAO – så du kan følge din pakke. Barrett Yoga afsender 2 – 3 hverdage efter modtaget betaling. Du modtager bekræftelse på bestilling og antal via mail, når betalingen er gået ind. På mine Workshops og Retreats kan du opleve boldene på egen krop og mærke den dybe afspænding og velvære teknikkerne kan give dig. Du lærer hvordan du selv kan løsne op for spændinger og opleve smertelindring hvor du har behov for det. Se gratis videoer på Barrettyogas YouTube kanal om hvordan du benytter RAD Recovery Rounds og får en gladere krop. Boldene er også blødere end de andre bolde på markedet til bindevævsmassage. Bindevævet er vores 2. største sanseorgan efter huden og meget sensitivt og derfor skal vi massere det varsomt. Boldene benyttes til MFR = Myofasial Release dvs selv-massage af fascia/bindevævet. Ved at benytte boldene på trigger points i kroppen hydrerer vi bindevævet og øger blodgennemstrømningen. Dette betyder mere bevægelsesfrihed for leddene og smertelindring i selve bindevævet. Denne metode er helt Fantastisk til dybdeafspænding og den dejligste selvmassage ♥️