fbpx

Enetimer

Lotte Barrett - enetime Yoga

ENETIMER

Ønsker du yogaøvelser tilpasset dig og dine behov?

Barrett Yoga tilbyder:

  • Yogaøvelser for styrke og stabilitet
  • Dybdeafspænding og restorative stillinger mod stress
  • MFR – Bindevævsøvelser for øget fleksibilitet og velvære(øvelser ved hjælp af bolde)
  • Enkle og effektive øvelser du kan lave hjemme

Vil du blive klogere på din krop, dens styrker og svagheder, samt finde frem til alle de gode yogaøvelser du kan lide at lave?

Bestil en enetime eller et forløb, hvor vi sammen finder frem til hvad dine behov og ønsker er. Undervisningen kan foregår hjemme hos dig, i et studie eller hos Barrett Yoga i Hellerup.

Når man går på et yogahold, kan der opstå situationer, hvor de yogastillinger der tilbydes, ikke gavner din krop eller tager højde for de fysiske skader du måtte have. Efter enkelte enetimer lærer du din krop bedre at kende, og kan dermed drage bedre nytte af dine holdtimer efterfølgende. 

Jeg tilbyder også enetimer i Aerial Yoga med afspænding og klang. 

Se mere under fanen Aerial Yoga


SE AERIAL YOGA

UDTALELSER FRA ENETIMER

“Jeg er blevet opereret i knæet og blev glædelig overrasket over det positive resultat jeg har fået. Lotte gav mig få og enkle øvelser jeg skulle lave med en bold. Efter ca. 1 mdr. har jeg nu mere bevægelighed i mit knæ.”

Carsten 55 år

“Der er to yogastillinger jeg altid har haft det svær med: Hunden og Kriger 1. Efter få justeringer fra Lotte har jeg faktisk fundet glæden ved stillingerne og kan ligefrem nyde dem i en yogaklasse.”

Louise 32 år