fbpx

Kontakt

Firma Yoga

Giv dine medarbejdere fornyet energi og et smil på læben

Lotte Barrett Firma Yoga

Jeg kommer til jer, så alt hvad medarbejderne behøver, er tøj de kan bevæge sig i, og en yogamåtte.
Jeg har erfaret, at et kontor hurtigt kan blive til et yogalokale, og man behøver ikke meget plads.

Yoga undervisningen består af simple og effektive øvelser, der har til formål, at strække og styrke hele kroppen, så den bliver mere bevægelig og arbejdsskader kan forebygges. Yoga øvelserne kan afhjælpe spændte muskler, reducere stress og spændingshovepine og give forøget velvære i arbejdsdagen.

Alle kan deltage, også hvis du aldrig har prøvet Yoga eller dyrker anden sport. Jeg underviser intuitivt og tilpasser øvelserne efter personalegruppens behov. Som underviser lægger jeg vægt på en tryg og uforpligtende stemning, hvor der altid er plads til smil.

Yoga er både energigivende og afslappende på samme tid og medarbejderne får lov at være sammen på en unik måde, der kan styrke samarbejde og kreativitet.

Yoga på arbejdspladsen, er en effektiv måde at investere i sine medarbejdere, og kan trækkes fra som “firmasport”.

 

 

Firmayoga kan bestilles som:

  • Forløb over et antal gange
  • Events i forbindelse med konferencer
  • Teambuilding via par og gruppeøvelser
  • Undervisning på dansk eller engelsk

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 I teach in Danish and English  – Contact B Y for more information

Priser

Kontakt mig for et tilbud

Pris på Events aftales i forhold til antal deltagere og transport.

Firmayoga & Lydhealing med handpan

Fordybelse & Ro

handpan, lydhealing, firmayoga

Lydhealing med handpan

Når du booker mig, får du altid lidt ekstra med i posen ✨

Som den eneste yogalærer i Danmark spiller jeg på det lydhealinde instrument Handpan.

Handpan benytter jeg i starten af timen til at forbinde dig med din krop og dit åndedræt og til slut i timen som en del af din shavasana = dybdeafspænding.

Jeg guider dig trygt igennem en kropsscanning og benytter meditations teknikker og visualiseringer.

Når du visualiserer et mål eller en strategi, skaber du neurale veje i hjernen. Visualisering betyder både at skabe fysiske billeder i din virkelige verden og at skabe mentale billeder inde i hovedet. Sidstnævnte er en kraftfuld teknik, der hjælper dig med at manifestere de positive ting og oplevelser, som du gerne vil have mere af i dit liv. Både privat og dine professionelle målsætninger. 

✨ De fleste bliver utrolig overraskede over de mange smukke toner, der strømmer ud fra en handpan i alle retninger og fylder hele rummet.

Den feedback jeg modtager er overvældende, deltagerne oplever en ekstrem dyb ro, snurren i hele kroppen og en følelse af at “svæve helt væk”.

Jeg synger også chants, der er mantraer eller sange på sanskrit. Chanting er lydhealing og gennem mantra-sang udsendes vibrationer, der åbner op for energierne i kroppen.

Lydhealing kan bestilles uden Yoga:

  • Forløb over et antal gange
  • Events i forbindelse med konferencer eller lign.
  • Teambuilding 
  • Ledergrupper

UDTALELSER OM BARRETTYOGA

“I think Yoga with Lotte is really relaxing and it’s a totally different experience from all yoga sessions that I’ve tried so far. She also has some interesting instruments like handpan, flute and chimes, which she uses to make good vibes and sounds :)”

Nima, Tradeshift

“Ro, styrke, afspænding, nærvær & HUMOR 😁

Jeg er glad for de små nemme åndedrætsøvelser jeg kan bruge i hverdagen. Jeg glæder mig Altid til yoga timen og det er super nemt, at det er på arbejdspladsen. Det er rigtig godt at yogaren er tilpasset kontorarbejde. Alle kan være med.

Det er dejligt med MFR boldene for bindevævet, det løsner op i nakke og skuldre. Jeg er især glad for handpan og Lottes sang.

Jeg glemmer helt tiden.”

Louise Johansen – Energistyrelsen

Firmaer der benytter Barrett Yoga: