fbpx

Firma Yoga med BarrettYoga

Giv dine medarbejdere fornyet energi og et smil på læben

Lotte Barrett Firma Yoga

Jeg kommer til jer, så alt hvad medarbejderne behøver, er tøj de kan bevæge sig i, og en yogamåtte.
Jeg har erfaret, at et kontor hurtigt kan blive til et yogalokale, og man behøver ikke meget plads.

Yoga undervisningen består af simple og effektive øvelser, der har til formål, at strække og styrke hele kroppen, så den bliver mere bevægelig og arbejdsskader kan forebygges. Yoga øvelserne kan afhjælpe spændte muskler, reducere stress og spændingshovepine og give forøget velvære i arbejdsdagen.

Alle kan deltage, også hvis du aldrig har prøvet Yoga eller dyrker anden sport. Jeg underviser intuitivt og tilpasser øvelserne efter personalegruppens behov. Som underviser lægger jeg vægt på en tryg og uforpligtende stemning, hvor der altid er plads til smil.

Yoga er både energigivende og afslappende på samme tid og medarbejderne får lov at være sammen på en unik måde, der kan styrke samarbejde og kreativitet.

Yoga på arbejdspladsen, er en effektiv måde at investere i sine medarbejdere, og kan trækkes fra som “firmasport”.

 

 

Firmayoga kan bestilles som:

  • Forløb over et antal gange
  • Events i forbindelse med konferencer
  • Teambuilding via par og gruppeøvelser
  • Undervisning på dansk eller engelsk
  • I teach both in Danish and English  – contact B Y for more information

UDTALELSER OM BARRETT YOGA

“I think Yoga with Lotte is really relaxing and it’s a totally different experience from all yoga sessions that I’ve tried so far. She also has some interesting singingbowles and instruments which she uses to make good vibes and sounds :)”

Nima, Tradeshift

“Lotte har en dejlig energi, der smitter. Hun underviser på en tilgængelig måde så alle kan være med. Hos os hedder det Yoga & Styrke, så vi bliver udfordret og får brugt hele kroppen. Hun benytter nemme åndedrætsøvelser og har en dejlig rolig stemme i afspændingen. Vi går gladere på arbejde!”

Energistyrrelsen

Firmaer der allerede benytter Barrett Yoga: